Zoeken

Willekeurige foto

  • 5417 - Kalkstenen dubbelbeeld gouverneur uit Balat Kharga Museum - Kharga
  • Categorie: Dag 2, 10 juni: Kharga
  • Commentaren: 0

Egypt Ring

Deze website maakt deel uit van Egypt Ring.
This website is part of Egypt Ring.
Egypt Ring
 
 
Dag 15 - 10-11 - Thuisreis PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Bjorn Koopmans   
donderdag, 11 november 2010 12:53
5u30 gaat de wekker en luidt daarmee het sluitsuk van de reis in. Om 6u05 zit ik aan het ontbijt onder de te koude airco en om 7u10 zijn we als groep verzameld in de lobby. De reisgenoot die net als ik haar mesje in moest leveren, regelt via Samir, onze Egyptische reisagent, dat we die bij het verlaten van het hotel terug krijgen. Ruim op tijd zijn we op het vliegveld, waar het inchecken probleemloos verloopt.
Het is lang wachten voor vertrek en met 15 minuten vertraging stijgt het vliegtuig om 10u20 op. Helaas is het een krap en vol vliegtuig, dus de vlucht verloopt niet erg comfortabel, maar wel gladjes. We landen geheel volgens planning. Als ook de bagage heel snel arriveert is het einde van de reis ineens erg snel aangebroken. Iedereen neemt afscheid van elkaar en beloftes worden gemaakt of bevestigd. Mijn ouders hadden mij nog niet zo snel verwacht, dus kwamen pas na enkele minuten aanlopen.
Ironisch genoeg is de terugrit naar het huis van mijn ouders vanaf Schiphol een stuk lastiger dan de vlucht vanuit Cairo. Na een hoop bijkletsen en een overheerlijke maaltijd worden ik en mijn kat thuisgebracht.
En daarmee is de reis definitief afgelopen. Hoewel het Egypte deel van het programma echt wel leuk was, had het van mij best weggelaten mogen worden. Na het verlaten van Soedan had ik dan ook al vaak het gevoel dat de reis er al op zat. Ondanks, maar ook dankzij een aantal zaken zal ik met een goed gevoel terug denken aan deze reis en ben blij en opgelucht dat de meeste dingen goed verlopen zijn.
Laatst aangepast op zaterdag, 18 december 2010 23:26
 

Reacties 

 
#1 eindelijk bij 18-11-2010 09:09
hey Bjorn
ik ben eindelijk bijgelezen! wat een prachtig avontuur zeg, hier zal je nog lang aan terugdenken. Die cruise klonk ook lang niet verkeerd trouwens...
Fijn dat je weer heelhuids thuis bent.
liefs Patricia